Links

Bekijk deze externe websites ook eens:

Psychosenet. Hét platform over psychosegevoeligheid, stemming en herstel

Depressievereniging. Het platform voor mensen met een depressie.

Mind. MIND wil psychische problemen voorkomen, mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip.

Veerkracht Centrale. Community van ervaringsdeskundigen.

Schizforum. Besloten schizofrenie psychose forum voor mensen met de diagnose: schizofrenie, schizo-affectief of een aanverwante psychose gevoeligheid.

Anoiksis. Vereniging voor en door psychosegevoelige mensen.

RGOc. Het Rob Giel Onderzoekcentrum is een samenwerkingsverband tussen het Universitair Centrum Psychiatrie, GGZ Friesland, GGZ Drenthe, Lentis, Dimence groep en Mediant.

Proud2Bme. Op deze site vind je alles over eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en eetbuistoornis, omliggende problematiek, mentale gezondheid, een gezond eetpatroon, zelfzorg en vooral over jezelf accepteren zoals je bent.

Uitgeverij Tobi Vroegh. Ervaringsverhalen zijn er om te delen. Wij zijn er om ze uit te geven. Voor verhalen die langer zijn dan 1000 woorden.

PrieelVogel. De krant over kunst en herstel! Voor (gratis) ontvangst, meld je aan via herstelkrant2punt0@gmail.com

InTalk. Vind je eigen verhaal. Soms lijkt een verhaal ook een beetje jouw verhaal…

Rijk van Ervaring. Rijk van Ervaring is onderdeel van Stichting Stjoer. Je vindt hier persoonlijke ervaringsverhalen, (h)erkenning en informatie over psychische en/of sociale kwetsbaarheden.